Маркетинг агенција ориентирана кон резултати, фокусирана на клиенти,

постојано инспирирана од креативната култура. Основана во 2017 година.

За Нас

IN маркетинг е маркетинг агенција со стратешки пристап. Нашиот креативен тим ги следи вашите потреби и барања.

Кога зборуваме за маркетинг и креативност, ние сме ALL IN!

Услуги

Имајќи ја довербата на компании од различни големини нудиме:

Истражување

Наменето за вас, овозможувајќи целосен увид во развојот на вашиот бизнис и стратегија.

Маркетинг Стратегија

Софистицирана маркетинг стратегија која одговара на вашите цели и буџет.

Insights

Таргетирање вистинска публика, содржина, и разбирање на анализата од социјалните медиуми.

Social Media

Facebook, Instagram и LinkedIn за градење на вашиот бренд и зголемување на потенцијалот, допирање до целна публика со вистински интерес за она што го нудите.

Google Marketing

Дефинирање на специфични клучни зборови и оптимизирање на содржина и веб-сообраќај.

E-mail Marketing

Дистрибуирање на email маркетинг стратегија која генерира leads.

Креативен тим кој ви дава уникатни идеи.

Наши Клиенти

Имате нешто на ум? Слободно побарајте не на:

+389 23241707

Или испратете ни email на:

contact@inmarketing.mk

nikoleta.s@inmarketing.mk

ivana.m@inmarketing.mk